Ce ziceti de State de romania sau mai nou Mostenirea ? – Romania cocalara

Serial mai prost si mai abundent in incultura n-am vazut. Astia de la Pro Tv chiar nu eu nici un standard social, nu conteaza ce oferi atata timp cat se vinde.
Filmul asta plin de conversatii lipsite de orice gramatica ( probabil ca nici eu nu’s un exemplu 😀 ) si de personaje care mai de care cu cel mult 8 clase , imi provoaca greata. Mai trist este ca in film au fost atrasi si actori cu experienta. Dar hei, ce nu face omul pentru bani.

O alta chestie care m-a enervat la culme este este o blonda creata care cred ca e cantareata. Intr-un episod a cantat o melodie si in episodul ala au dat melodia aia de cacat de n ori.

Da , stiu ce credeti, ma uit la film, eh nu e deloc asa. M-am uitat la din curiozitate la cateva episoade ( nu consecutive ) doar pentru a ma enerva. Totusi nu e corect sa critic ceva fara sa stiu despre ce vorbesc.

Intro tara in care maneaua e genul preferat la petreceri si in care presedintele spune ca 99 % din romani asculta manele pare ceva normal un asemenea gen de film. La fel ca si restul dealtfel cu printi arabi ( pe prima cred ca e unu , nu l-am vazut ).

Am scris atat de mult initial in postul asta incat am hotarat sa scriu altul pentru ca am extins prea mult subiectul. 🙂

This entry was posted in Ce ma enerveaza and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

65 thoughts on “Ce ziceti de State de romania sau mai nou Mostenirea ? – Romania cocalara

  1. Un rahat infect asta e “state de romania”. Numai persoanele putin retardate sau lobotomizate se pot uita la o asemenea voma sub forma de pelicula

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.