Corneliu Vadim Tudor: “Basescu a fost gay”

Ca in fiecare seara dupa filmul meu de seara ( Supernatural ) care se termina in jur de ora 12 (pm) ma uit la Capatos. De ce ma uit nu stiu sa spun exact. Cred ca si mie , ca si majoritatii romanilor, imi place cancan-ul . De aceea citest din cand in cand Cancan si Libertatea, dar numai online. Nu le-as cumpara si in afara de asta mi se pare jenant sa citesti Cancan in metrou, troleu etc. atunci cand ziarul are de cele mai multe ori femei goale pe prima pagina.

Anyway, dupa cum spuneam , ma uitam la Capatos. Invitat aseara a fost Vadim, om cult dar nebun. La un moment dat nu stiu despre ce vorbeau ei dar Vadim zice cum ca Basescu ar fi fost gay. Argumentand ca aproape toti marinarii sunt asa si ca Basescu ar fi fost anchetat inainte de ’90, prin Franta parca, in legatura cu moartea unui travestit.

Ah, mi-am adus aminte, discutatu despre un scandal sexual in spatele presedintelui 🙂 Mai exact “Orgii sexuale la SPP” , n-am retinut ziarul care a publicat articolul, gasiti cu siguranta pe net 🙂

This entry was posted in Diverse and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.