Teapa de la Vodafone

Luni dimineata veneam linistit cu masina spre Bucuresti dupa un weekend obositor ( gratare & bere ) . La un momendat suna telefonul si o domnita de la Vodafone incepe sa-mi povesteasca ce oferte au ei la Internet mobil ( si pe PC si pe telefon ) , cum ca eu telefoane la oferte speciale bla bla bla .

Ca sa scap mai repede ii spun sa-mi trimita pe email oferta urmand ca eu sa o studiez si sa-i raspund. Ne luam ramas bun si imi vad de drum.

Ajung acasa , ma uit pe oferta si vad ca au in oferta HTC Wildfire la un pret foarte bun cu abonament la internet mobil. Incep sa ma documentez ca sa vad ce stie telefonul deoarece eu intentionam sa-mi iau un HTC HD2 sau Desire. Spre dezamagirea mea telefonul era destul de slab, are o rezolutie de doar 240×320 pe un display de 3.2 inches. Restul specificatiilor erau ok insa …

Ah , am uitat sa precizez ca sistemul de operare era Android πŸ˜€

Dau reply tipei si-i spun ca intentionam sa achizitionez un HTC Desire iar ca HTC-ul din oferta este prea slab pentru ce imi doresc eu πŸ™‚
Ajung la munca si deja gasesc mail, aveau si HTC Desire la oferta. Mi-a facut si un calcul si chiar m-a atras pretul, singura parte proasta era ca trebuia sa-mi fac un abonament la Internet mobil pe 2 ani.

Dupa ce imi fac calculele de rigoare si constat ca pretul telefonului + pretul abonamentului pe 24 de luni ma scoate oricum mai ieftin decat daca l-as lua cu banii jos asa ca ma hotarasc sa accept oferta.

Urmeaza cateva schimburi de mailuri despre contract, culoarea telefonului, adresa livrare etc. pana miercuri cand trimit actele semnate .

Joi se emite factura proforma si mi se confirma ca vineri voi primi telefonul prin curier. Ma duc si platesc factura la pranz si trimit chitanta pe email.

Totul e in regula, telefonul trebuie sa ajunga vineri.
Intre timp ( joi ) mi se activeaza si internetul pe mobil, nu prea am ce sa fac cu el acum pe telefonul meu capabil doar in GPRS desi am abonament de maxim 7.2 Mb .

Joi noapte dupa un meci de kko dintre Liverpool si Steaua ma culc bucuros ca a doua zi aveam sa primesc telefonul.

Astazi ( vineri ) toata ziua am asteptat sa-mi sune telefonul, si a sunat, numai ca nici unul dintre apeluri nu a fost de la curier πŸ™

Acum este ora 21:40 si tare ma indoiesc ca voi avea telefonul pana luni. In seara asta imi planificasem sa-mi butonez ( chiar daca nu are butoane πŸ™‚ ) noul telefon.

Insa ca de obicei trec peste momentele grele cu o bere ( cel putin 2 ) si o narghilea πŸ™‚

Sper sa va povestesc luni seara cum e telefonul si de ce nu sa postez direct de pe el πŸ˜€

Weekend placut !

This entry was posted in Ce ma enerveaza and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.