Teapa de la Vodafone ( 2 )

Au trecut 4 zile de cand trebuia sa-mi vina telefonul ( HTC Desire ) si inca nu mi-a venit ! Am trimis unu sau doua mailuri vineri cand eram sigur ( dar totusi am vrut sa fiu sigur ) ca vine telefonu.
Si totusi nu a venit.
Am sunat sambata la relatii cu clientii , aia nu stiau nimic, nu aveau nici un numar de comanda , au putut doar sa-mi spuna ca au pus o sezisare.
Luni eram sigur ca va veni si totusi nu a venit …
Astazi am mai sunat odata, am mai trimis cateva mailuri, am facut relcamatii si pentru ca nu mi-a venit si pentru ca domnisoara/doamna care mi-a facut contractul nu mi-a raspuns la unul din mailuri ( am trimis doar 2 pana sa nu-mi mai rapunda ).
Mi-a raspuns totusi dupa si m-a lamurit.
Comanda era trimisa de catre Vodafone dar bulangii de la FanCourier nu o livrasera. Era pusa in stadiul de livrare inca de vineri , in conditiile in care am fost asigurat ca ajunge vineri iar termenul maxim de livrare de la Vodafone era de 48 de ore, care au trecut demult.
Maine sunt destul de convins ca voi primi telefonul 🙂

Prin urmare, ca sfat, daca vreti sa va luati un telefon optati pentru ridicare personala, un drum de o ora e mai linistitor decat o asteptare de 4 zile, credeti-ma.

This entry was posted in Ce ma enerveaza and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.