De ce e Romania de cacat ?

Am scris un post legat de State de Romania atat de lung incat am decis sa-l impart in doua posturi. Am extins prea mult subiectul si merita tratat separat , asa ca incep !!!!!

De ce e Romania de cacat:

Romanul este mare iubitor de scandal , vedete siliconate, manelari cu lanturi de aur la gat, baieti de bani gata cu camasile deschise pana la buric si exemplele pot continua.

Romanul se cultiveaza zilnic cu Libertatea , Cancan si Acces Direct , ah tre sa-l includ aici si pe maimuloiul ala de Maruta.

Mai trist este ca romanul care nu agreaza aceste lucruri pare ca nu are nici un cuvant de spus.

Eu d’asta mi-am facut blog, sa vars tot ce ma calca pe nervi insa se pare ca lumea ma viziteaza doar sa se uite la filmulete funny . Nimeni nu ma sustine , nimeni nu ma contrazice. Ce pot sa inteleg?

Sunt multi care au initiative de acest gen dar se pare ca nu se gasesc destui sustinatori. Partea mai trista e ca multe dintre ele sunt facute doar ca sa se faca cunoscuti, “vai Doamne ce vrem sa facem noi … vrem sa producem o miscare a maselor, toata lumea sa vorbeasca de noi si campania noastra sa ne ceara lumea autografe” etc. Nu am citat pe nimeni, imi imaginez doar ce e in mintea lor.

Asemenea sunt Parazitii care au pornit ca o trupa underground prin 90 si ceva si acum se plang ca oamenii din Romania si Internetul sunt de cacat ca nu le cumpara discurile.

Pai am o idee, apucati-va de munca, nu o mai ardeti aiurea, anti socialilor, vedetelor …

Pai de unde cacat sa va cumpere lumea albumele cand se roaga de parinti sa le plateasca netu , cand sunteti ascultati ( in ultimii ani ) doar de cocalari care cred ca e cool sa asculti Parazitii ?

Vai de capu nostru … ne meritam soarta.

This entry was posted in Ce ma enerveaza and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.